парковочное оборудование - установка - гарантия

Пропускні конструкції встановлюються на території багатьох об'єктів, таких як ТЦ, готелі та готелі, бізнес-центри, аеропорти, вокзали. Системи автоматизації паркування призначені для контролю в'їзду і виїзду, розрахунку вартості стоянки і оплати платежів. Завдяки спеціальному обладнанню забезпечується комфорт і безпека, враховується людський фактор в обігу грошових коштів і прискорюється процес. Автоматизована пропускна система – це комплекс різних апаратних засобів і програмного забезпечення, що дозволяє зробити паркування зручною і сучасною, а також скоротити експлуатаційні витрати. Крім того, стає доступною і прозорою статистика роботи, що допомагає прийняти взвешені керовані рішення.

парковочное оборудование - установка - гарантія

ІНТЕРЕСНО УЗНАТЬ

 

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

КАКОЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАРКОВОК І СТОЯНОК ВХОДИТЬ В СТАНДАРТНИЙ КОМПЛЕКС?

До основних елементів системи відносяться в'їзні та виїзні стійки, автоматичні каси, ідентифікатори (білети, карти), спеціалізовані ПО, шлагбау. Внедрение может производиться поэтапно з урахуванням персонального бюджету. Виділяють часткову і повну ступінь автоматизації, яка визначає обраний спосіб оплати. У першому випадку діють оператори і використовуються ручні каси. У другому випадку застосовуються автоматичні термінали. У якості ідентифікаторів можуть відображатися бумажні квитки, пластикові карти або жетони, а також номери автомобілів. Позитивним моментом є і те, що автоматична паркувальна система може синхронізуватися з іншим обладнанням, наприклад, відеоспостереженням. Власнику надається гнучка звітність і контроль ситуації на стоянці в режимі реального часу. У більшості випадків рекомендується також встановити електронне табло, яке інформує про наявність вільних місць на території.

 

как выбрать оборудование для подземной парковки - киев

установка пропускного обладнання - паркоматы

ЯКІ ФУНКЦІЇ ВИПОЛНЯЮТЬ АВТОМАТИЧНА ПАРКОВОЧНА СИСТЕМА?

Внедрение контрольно-пропускного обладнання значно економить фінансові кошти, оскільки в більшості випадків не потрібно оплачувати роботу оператора, регулюючого процеси вручну. Крім того, підвищується ефективність паркування, оскільки простір використовується раціонально, і на територію потрапляють тільки цілі відвідувачі конкретного об'єкта. Відслежування процесу на кожному етапі виключає недобросовісність персоналу, і виручка зберігається в повному обсязі. Парковочная система також дозволяє запобігти угон транспортних засобів.

Додатково можна придбати видвижні болларди, що виступають обмежувачами в'їзду на територію: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/avtomaticheskie-bollardy-dorozhnye/ . Пропонуються не тільки автоматичні, але і статичні конструкції. Ряд моделей виконується в антивандальної версії.

 

установка пропускного обладнання - паркомати

КАКИЕ ТЕХНИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА ПРИСУЩИ ПАРКОМАТАМ З ІТАЛІЇ: ПРОИЗВОДСТВО, ОПЦИИ, ОСОБЕННОСТИ РАБОТЫ

На сучасному ринку система автоматизації продукції з Європи займає лідируючі позиції. Італійські бренди забезпечують надійне і функціональне обладнання, орієнтоване на різні умови експлуатації. Наприклад, одним із заводів, що розробляють і випускають автоматизовані системи платної парковки, є BTF. Бренд виробляє ряд пристроїв, які синхронізуються між собою. До них відносяться автоматичні каси, паркомати, стійки і станції в'їзду/виїзду, шлагбауми для платної парковки, табло для індикації вільних місць, спеціалізоване програмне забезпечення, мобільні термінали. Інші елементи системи – гучномовний зв'язок, розпізнавання автомобільних номерів, навігація, сервери. Станції в’їзду і виїзду представлені в декількох модифікаціях – ESPAS 10 / 20 / 30 і 30 ULTRA. При чому це як автономні, так і кабельні рішення. Для управління розроблено спеціальне програмне забезпечення JANICA SOFTWARE FULL.

 

паркомати зі шлагбаумом - установка - київ

ГДЕ ВИГОДНО ЗАКАЗАТИ ОБОРУДОВАННЯ ДЛЯ СТОЯНОК АВТОМОБІЛЕЙ З УСТАНОВКОЮ?

Системи автоматизації або окремі їх елементи можуть бути придбані відповідно до персонального бюджету. «ВОРОТА 24 Одесса» пропонує кілька варіантів в різних цінових категоріях. Доступні та інші захисні вироби, наприклад, металеві огородження, в'їзні та вхідні конструкції, пристрої безпеки. Щоб купити систему автоматичної парковки з вигідною скидкою, зверніться за оформленням безпосередньо у виставковий офіс. Одеський салон знаходиться за адресою: вул. Грушевського, 39 А. Доставка здійснюється за рахунок виробника. Предлагается также воспользоваться дополнительной услугой оперативного монтажа. Телефонуйте нам, якщо залишилися питання : 050 510-24-24067 690-24-24

 

ВАС МОГУТ ЗАІНТЕРЕСОВАТИ:

ГАРАЖНІ ВОРОТА АВТОМАТИКА ДЛЯ ВОРІТ

ОГОРОЖІ - ПАРКАНІ ВУЛИЧНІ ДВЕРІ

РОЛЕТНІ ВОРОТА ПРОМИСЛОВІ ВОРОТА СЕКЦІЙНІ

 

ПОСЕТИТЕ НАШИ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 - КИЇВ ВОРОТА 24 - ОДЕСА

ВОРОТА 24 - ХАРКІІВ ВОРОТА 24 - ДНІПРО

ВІННИЦЯ- САЛОН ЧЕРНІВЦІ- САЛОН