розпашні ворота - оцинкована сталь - установка під ключ

В'їзні ворота мають різні конструктивні особливості та розміри, і хоча багато побутових та промислових моделей можуть легко керуватися вручну, власники вибирають механізацію процесу. Установка відповідного електроприводу не тільки скорочує витрати часу та сил на відкриття/закриття проїзду, але також оптимізує логістику та знижує вплив на конструкцію. Найскладніше автоматизувати розпашні системи через необхідність враховувати параметри опори та набувати два механізми в комплекті. Тим не менш, на ринку представлено кілька різних варіантів, розрахованих на спеціальні монтажні та експлуатаційні умови. Автоматика для воріт має ряд відмінних рис і вимог до установки. Тому важливо заздалегідь ознайомитися з усіма нюансами, проконсультуватися з фахівцями і вже робити остаточний вибір.

електропривод для розпашних воріт-установка-Київ, Одеса, Харків, Дніпро


Читайте також:

ЩО ПРЕДСТАВЛЯЄ СКРИТА МОДИФІКАЦІЯ ВХІДНИХ ДВЕРЕЙ У БУДИНОК, І В ЧОМУ ЇЇ ПЕРЕВАГИ?
ПРАЙС НА ІТАЛІЙСЬКІ СИСТЕМИ АВТОМАТИЗАЦІЇ – ЕЛЕКТРОПРИВОДИ І ШЛАГБАУМИ З ДИСТАНЦІЙНИМ УПРАВЛІННЯМ
БУДУЄМО МОДУЛЬНУ ОГОРОЖУ У ЧАСТНОМУ СЕКТОРІ З ІННОВАЦІЙНОГО МАТЕРІАЛУ – ПОЛЬСЬКИХ БЕТОННИХ БЛОКІВ JONIEC
ВИРОБНИЧІ ВИСОКОШВИДКІ ВОРОТА – КОЛИ ФАХІВЦІ РЕКОМЕНДУЮТЬ МОНТАЖ ШВИДКОДІЙНИХ СИСТЕМ?
В'ЇЗНІ КОНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ПОБУТОВОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ: ОГЛЯД МОДЕЛЕЙ З ТРЕНДОВИМИ ДИЗАЙНАМИ ВІД ЗАВОДІВ З УКРАЇНИ ТА ЄВРОПИ

автоматика для воріт розпашного типу - Київ, Дніпро, Одеса

купити недорого привід для воріт-автоматика для воріт воріт


ЯКИЙ БУВАЄ АВТОМАТИКА ДЛЯ ОРЯНИХ ВОРОТ, ЩО ВІДКРИВАЮТЬСЯ ПОРУШЕННЯ?

Одним з найбільш популярних конструктивних рішень є важіль, але він припускає, що стулки рухатимуться тільки всередину. При цьому пристрій монтується у тому числі на великі колони. З назви ясно, що конструкція передбачає важіль, що складається із двох елементів, скріплених шарніром. Якщо ж стулки рухаються назовні, то знадобиться електропривод для воріт черв'ячного/лінійного типу. Такі механізми технічні більш прості та надійні, вони дешевші за важільні і займають менше місця. Крім того, кронштейн кріплення знаходиться далі, ніж у попереднього типу, що знижує навантаження на привід. Ще один варіант – підземні моделі із високим показником потужності. Привід у разі встановлюється у заглибленні у грунті і зовні він непомітний, що робить його актуальним рішенням, коли треба приховати механізм. Автоматика підходить для відкриття стулок як усередину, так і назовні. Такі пристрої дорогі та вимагають вузькопрофільного досвіду для монтажу.

elektroprivod dlya raspashnyih vorot-ustanovka-Kiev, Odessa, Harkov, Dnepr

avtomatika dlya vorot raspashnogo tipa-Kiev, Dnepr, Odessa

 


ОСОБЛИВОСТІ НЕДОРОГИХ МЕХАНІЗМІВ З ЄВРОПИ: ЕЛЕКТРОПРИВОД DOORHAN SWING 5000

Розглянемо показники бюджетних систем автоматизації з прикладу продукції чеського заводу Дорхан. За основу візьмемо модель Doorhan Swing 5000 лінійного типу, що передбачає встановлення на стулки до 5 м завширшки та до 1000 кг. Швидкість роботи устаткування становить 16 мм/сек, інтенсивність – 50%. Така модель відмінно підходить для побутової або промислової експлуатації на ділянках з невисоким автотрафіком. Модель чудово справляється з вітровими навантаженнями. У стандартному списку опцій представлені електричні кінцеві вимикачі. Блок управління розташовується в ударостійкому та герметичному корпусі. Серед вбудованих функцій є реверс або зупинка руху, кілька режимів роботи, включаючи аварійне розблокування, встановлення часу очікування або паузи. Додатково до пристрою можна придбати пульт дистанційного керування, сигнальну лампу, ключ-кнопку, радіокодову клавіатуру, фотоелементи.
Інші моделі розпашного обладнання від чеського заводу представлені в каталозі: https://vorota24.com.ua/ua/avtomatika-dlya-vorot/. Це і лінійні, і важільні рішення щодо доступної вартості. Існують як окремі пристрої, так і комплекти з додатковими опціями від виробника.

італійський привід на ворота для в'їзду - встановлення - доставка

kupit nedorogo privod dlya vorot-avtomatika dlya raspashnyih vorot


НА ЯКІ КРИТЕРІЇ ОРІЄНТУВАТИСЯ ПРИ ВИБОРІ АВТОМАТИКИ ДЛЯ В'ЇЗДНИХ ВОРОТ?

Ціна та гучне ім'я бренду не завжди виправдовують якість, і цьому є велика кількість підтверджень. Тому, вибираючи автоматика для вуличних воріт, фахівці рекомендують орієнтуватися на такі параметри, як потужність приводу (залежить від розмірів стулки), тягове зусилля, інтенсивність використання. Вітрове навантаження впливатиме на роботу обладнання, і його також потрібно враховувати при пошуку кращого рішення. Крім того, кожен із показників береться із запасом, щоб техніка не працювала регулярно на межі своїх можливостей. Якщо вибирається важільна модель, враховують і момент, що крутить. Що стосується інтенсивності використання, то для побутової експлуатації найчастіше достатньо показника 30-50%, тоді як для промислової необхідно орієнтуватися на 70-100% залежно від автотрафіку.

італійський привід на ворота для в'їзду - встановлення - доставка

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ВОРОТА

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВХІДНІ ДВЕРІ

Уличные автоматические ворота откатные и распашные  Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

 

автоматизація в'їзних воріт - управління вуличної системи


ДЕ ЗАМОВИТИ МЕХАНІЗМ ДЛЯ РОЗПАШНИХ ВОРІТ З ВСТАНОВЛЕННЯМ?

Класична двостулкова в'їзна система, незважаючи на свою конструктивну простоту, найскладніша в автоматизації. Підбір правильного механізму може забрати багато часу та вимагати уважного вивчення технічної інформації. Ви можете довірити цю роботу співробітникам виробничої компанії «ВОРОТА 24 Дніпро». Для вас буде підібрано оптимальний пристрій відповідно не тільки до параметрів в'їзної системи, але також і з вашими побажаннями та бюджетом. Більше того, монтажна команда готова як послуга надати оперативне встановлення електроприводу. Обладнання зі знижкою пропонується придбати у виставковому салоні на вул. Князя Володимира Великого, 3Д. Щоб дізнатися, яка на потрібну автоматику для воріт ціна у поточному часі, зверніться до наших спеціалістів за консультацією: +380676937077, +380504412175.

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 КИЇВ ВОРОТА 24 ОДЕСА

 

ВОРОТА 24 ХАРКІВ ВОРОТА 24 ДНІПРО

 

ВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ВОРОТА 2 ЛЬВІВ