производство заборов - установка в городах - киев - харьков - днепр - одесса
Захисні системи можуть бути виготовлені з різних матеріалів, але традиційним варіантом є метал – оцинкована сталь або антикорозійний алюміній. Вони відрізняються стабільністю, міцністю, пластичністю та стійкістю до зовнішнього впливу. На другому місці розташовуються камінь, цегла та бетон, які також характеризуються тривалим експлуатаційним терміном. Сучасні рішення дозволяють реалізовувати унікальні дизайнерські задуми. Наприклад, інноваційним матеріалом для створення красивих та довговічних огорож є бетонні блоки для забору. В Україні поширення набули продукти польського виробництва JONIEC. Бренд уже понад 25 років займається розробкою унікальних проектів, актуальних для використання у побуті та на промислових об'єктах.

proizvodstvo zaborov-ustanovka v gorodah-kiev-harkov-dnepr-odessa


Це цікаво:

красивые уличные заборы с установкой - изготовление ограждений под заказ

заборы для дома - производственный цех - киев - днепр -харьков
ЯКІ ВИДИ БЛОКІВ ДЛЯ ЗАБОРУ ВИПУСКАЄ ПОЛЬСЬКИЙ ЗАВОД JONIEC?

Представлені матеріали використовуються не тільки для створення унікальних огорож, але і як роздільники території та декоративні елементи ландшафтного дизайну. Застосування блоків з бетону для виконання модульного огородження дозволяє реалізувати унікальні задуми, адже конструкція може бути унікальною залежно від розташування та кількості елементів. Крім того, вони прості у монтажі. На даному етапі заводу JONIEC випускає три колекції рішень – ROMA Horizon, ROMA Classic та ROMA Perfect. Це елегантні та естетичні моделі, доступні у стандартних розмірах та на замовлення. Базовими параметрами блоку є 504×200×200 мм (вага штуки – 22,5 кг). Таким чином, з нього можна виконати повноцінний паркан, так і низьку основу. Декоративним елементом конструкції є плоский ковпак розміром 280х504х50 мм.

krasivyie ulichnyie zaboryi s ustanovkoy-izgotovlenie ograzhdeniy pod zakaz

установка дизайнерских заборов под ключ - монтаж за 10-14 дней
ЯКІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ У ЗАБІРНИХ БЛОКІВ JONIEC?

У виробництві будівельних матеріалів використовують інноваційні технології. Наприклад, Vibro Technology відповідає за ущільнення бетону, забезпечуючи міцність на стиск, морозостійкість, низьку поглинаючу здатність. Splitting Technology надає блокам природного зовнішнього вигляду, що дублює камінь, оскільки ця технологія відповідає за натуральні сколи на поверхні. MULTI-COLOR® ідеально дублює колір каменю. Причому відтінки та переливи світла можуть підлаштовуватися в індивідуальному порядку. Також за декоративні властивості матеріалу відповідає технологія SCRATCH. Вона дозволяє отримати такий колір бетонного блоку на паркан, який природним чином зливатиметься з навколишнім середовищем. Це гарна і нестандартна огорожа.

красивые уличные ограждения - ворота - металлические заборы - производство украина - select

сетчатые заборы - ворота в эко-стиле - ограждения лофт - киев
ДИЗАЙНЕРСЬКІ РІШЕННЯ ДЛЯ ПОЛЬСЬКИХ БЛОКІВ ДЛЯ ЗАБОРУ

Колекції будівельних матеріалів доступні в багатьох оригінальних кольорах. Серед них білий, графітовий, маренго, онікс, пірит, платина, діорит, милошл, моріон. Випускаються також моделі з опуклою зовнішньою поверхнею та крупнозернистою текстурою. Поєднувати бетонну основу можна з металевими секціями огорожі або, наприклад, естетичними габіонами, заповненими сипучими матеріалами: https://vorota24.com.ua/ua/products/category/zabory-ograzhdeniia-sektsii-gabiony/. Екологічність та довговічність такого рішення на сьогоднішній день не мають аналогів серед захисних конструкцій. Крім того, габіони можуть створюватися у вигляді фігурної основи, заповненої природним та штучним каменем будь-якої якості та кількості.

сетчатые заборы - ворота в эко-стиле - ограждения лофт - киев
ДЕ ЗАМОВИТИ СУЧАСНИЙ ЗАБІР З БЕТОННИХ БЛОКІВ З МОНТАЖОМ?

Кожен із проектів розробляється в індивідуальному порядку з попереднім узгодженням технічних характеристик. Якщо ви замовляєте огорожу, то спеціалісти «ВОРОТА 24 Харків» безкоштовно приїжджають на об'єкт для проведення вимірів території. Після точні дані вносяться до плану. Також Ви самостійно вибираєте декоративні характеристики будівельних матеріалів. Щоб купити блоки для огорожі зі знижкою від виробника, зверніться за оформленням замовлення у виставковий салон на вул. Тобольській, 42А. Ми також пропонуємо виготовлення повноцінної огорожі з декількома виробами, зокрема, секційними конструкціями, в'їзними воротами на вулицю та в гараж, вбудованою або окремою хвірткою, при необхідності вхідними дверима та балюстрадою. В якості послуги компанія пропонує установку бетонних огорож та інших захисних систем в обумовлені терміни. Зателефонуйте нам для уточнення деталей або прорахунку попередньої вартості проекту: +380504412175, +380676937077.

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ГАРАЖНІ ВОРОТА ВУЛИЧНІ ВОРОТА

ОГОРОЖІ - ПАРКАНИ ВХІДНІ ДВЕРІ

Уличные автоматические ворота откатные и распашные  Промышленные подъемные ворота для склада - Алютех, Дорхан, Ритерна

 


ВИСТАВОЧНІ ОФІСИ ПО УКРАЇНІ

ВІДВІДАЙТЕ НАШІ САЛОНИ

 

ВОРОТА 24 КИЇВ ВОРОТА 24 ОДЕСА

 

ВОРОТА 24 ХАРКІВ ВОРОТА 24 ДНІПРО

 

ВОРОТА 24 ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ВОРОТА 2 ЛЬВІВ